est75

Szubjektív világképek az objektíven át. Szöveggel. Földön innen és túl.

Utolsó kommentek

  • self control: Hello! Nekem az a furcsa, hogy ha az első lépések ilyen rövid időn belül megtörténtek, akkor vajon... (2011.11.07. 15:26) Mert realista vagyok?
  • Repkeny: Én meg azt gondolom, hogy nem kell mindent nagyon gyorsan csinálni. 40 év kb egy generáció, nem ba... (2011.11.07. 12:23) Mert realista vagyok?
  • Utolsó 20

Indafotó képek

Címkék

31mm (1) 35mm (1) 383 (1) aar (1) acél (1) alkony (1) alma (1) amcsi (1) antharaea (1) armstrong (1) árnyékok (1) bezerédj (1) bicikli (1) boszorkány (1) chevelle (1) chevrolet (1) civilizáció (1) cuda (1) curiosity (1) damaszkusz (1) deep down (1) digitalizálás (1) dimenzió (1) dream (1) esa (1) este (1) északi (1) exobolygó (1) fater (1) fény (1) fények (2) fénykép (1) future (1) galamb (1) general (4) google (1) gorsky (1) hale (1) hatalmasságok (1) hitelesített (1) hold (7) idő (1) időhúzás (1) információ (1) íróasztal (1) isten (2) izomautó (1) játék (1) jön (1) jupiter (1) kamera (1) káosz (1) kapu (1) két (1) kettek (1) kifli (1) kockázat (1) kopott (1) kráter (1) lee (4) lepke (1) lro (1) madár (1) márai (2) mars (4) meló (1) mordor (1) motor (1) mro (1) muffin (1) mz (1) naprendszer (1) nasa (1) néger (1) neil (1) nyersanyag (1) opinel (1) plymouth (1) présház (1) reggeli (1) rohadás (1) rom (2) sablon (1) sajt (1) sakk (1) sirály (1) sólyom (1) star wars (2) szalámi (1) szín (1) szkeptikus (1) szopás (1) telihold (1) térkép (1) travel (1) trilobita (1) űrhajó (1) v8 (1) vagányság (1) vas (2) verda (1) vezeték (1) világ (1) villám (1) virág (1) virágok (1) w.h.auden (1) yamamai (1) zöld (1) zoom (1) zsálya (1) zschopau (1) zseni (1) Címkefelhő

Deep Down

self control 2012.08.23. 16:09

Találtam egy oldalt a neten, ahol segítenek kézzel fogható formába önteni az ötleteket. Nevezetesen arról van szó, ha te épp egy sci-fi vagy fantasy területen alkotó designer, grafikus, 3D modellező vagy és szeretnéd a megálmodott űrhajódat, gépedet, szörnyedet megvalósítani, akkor ők; feltéve hogy jónak és eladhatónak találják a tervet, legyártják, dobozolják és piacra dobják azt. A nyereségből pedig részesedést fizetnek.

Az összeragasztható repülőmakettekhez hasonló terméket kell elképzelni, amit darabokból kell összeépíteni és festeni. Van egy réteg aki ezzel a hobbival komolyan foglalkozik és nagy pénzeket képes érte fizetni. Gondoljunk csak a Maschinen Krieger világára. Miért ne részesedhetnék én ebből a lóvéból.

De, hogy a termék ne csak úgy lógjon a semmiben, hanem egy egység része legyen ide is kell egy háttértörténet. Egy egyedi világ ahova be lehet illeszteni a gépeket. A következőben az általam kitalált háttérvilág leírását adom közre. Nem gondolom, hogy biztosan szóba állnak majd velem, vagy "neaggyisten" lenyúlnák az ötletet ott, de inkább bebiztosítom magamat azzal, hogy itt publikálom. Sose lehet tudni.

Szinposzis:

DEEP DOWN

I.E. 5478. A 7500 fényévre lévő Eta Carinae óriáscsillag felrobban. A gammasugár kitörés hulláma 2022. július 27-én éri el a Földet. Nem ad esélyt. A pokol tüze pár óra alatt felszántja a felszínt, az alapkőzetig égetve fel a kontinenseket. A valaha volt legfényesebb csillag utolsó leheletére az óceánok elpárolognak és a kataklizma a légkör nagy részével együtt csaknem nyolcmilliárd lelket visz magával.

Az élet a Föld felszínén kipusztul.

A túlélőkre a mélyben sötét és kegyetlen világ vár… 

 

A túlélők: 

- a legmélyebben fekvő titkos katonai bázisokon és kutatólaborokban tartózkodók

- a legmélyebb bányákban tartózkodók

- a hegyek gyomrában legmélyebben lévő óvóhelyeken tartózkodók

- emberek, állatok és növények amik véletlenül szerencsés helyen tartózkodtak

- a sugárzás következtében kialakult új fajok és mutánsok

 

Történések:

A túlélő csoportok egymással, a mutánsokkal és a mélységgel folytatott harca.

A felszínen a pokoli környezet és a légkör hiánya miatt csak rövid ideig és speciális sugárzásvédő öltözékben vagy járműben lehet tartózkodni.

A Föld kérgébe alagutakat és termeket kell fúrni, közlekedni csak ezekben az alagutakban lehet. Az alagutakat kisebb és nagyobb felfegyverzett fúrógépek ássák és utazni csak ezekre az alagutakra specializált járművekkel lehet.

 

Röviden ennyi. A következőkben igyekszem feltenni az átküldött terveket is, aztán várjuk mit hoz a jövő...

Címkék: deep down

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://est75.blog.hu/api/trackback/id/tr204727998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása